Om oss

Lyckåsen interiör och styling är ett familjeägt företag som håller till i en industrilokal i Bollebygd mellan Göteborg och Borås. Vi är din inredare i Göteborg, som arbetar med möbler, inredning, styling och nyproducerade fastigheter.
Adress: 

Tegelbruksvägen 1

51791, Bollebygd

På Lyckåsen erbjuder vi 1500m2 inspiration med ett showroom,lager,butik med outletmöbler och ordinariemöbler från Artwood samt fullt möblerade visningshus.

Visningshusen är Lyckåsens nyproducerade fastigheter runt om i Bollebygd, allt för att du ska kunna se möbler och inredning i dess rätta miljö. Vi vill kunna hjälpa dig med inspiration till ett så välplanerat och harmoniskt hem som möjligt.

 

 

Hos oss kan du även hitta inredningsdetaljer från andra kända varumärken från bla  Watt&Weke, Olsson&Jensen, THG, Interiör och Grand Design.

På lyckåsen arbetar vi inte med öppen butik utan vi har sporadiskt öppet och öppettider lägger vi ut på hemsidan och sociala medier, så håll utskik. När vi inte har öppen butik bokar man in sig för visning av showroom, lager samt visningshus. Detta för att kunna ge dig den bästa servicen som möjligt.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.